Even voorstellen...

Op zondag 11 maart 1999 vond de feestelijke opening van Galerie Nieuw Schoten plaats. Vanaf dat moment was Haarlem een galerie rijker. Een plek waar in aanvang aandacht werd gegeven aan hedendaagse kunstenaars. Dat veranderde na de eerste expositie 'Haarlemse School; leerlingen van Henri Boot en Kees Verwey & tijdgenoten'. Vanaf dat moment ontwikkelde de galerie zich tot een plaats waar met regelmaat aandacht werd besteed aan deze bijzondere groep Haarlemmers.

Inmiddels zijn we twee decennia verder en organiseerden we in die jaren tal van exposities in Nederland en het buitenland (Amerika, België, Brazilië, Duitsland, Frankrijk, Letland, Polen en Suriname).

Ons huidige aanbod beperkt zich nu niet meer tot lokale kunstenaars maar voornamelijk tot Nederlandse en Belgische kunstenaars uit de periode 1880-1960.

Ook kunt u bij ons terecht met al uw vragen op het gebied van aankoop, consignatie, expositie, nalatenschappen, restauratie, taxatie en verkoop.

Voor het maken kunt u gebruik maken van de contact-pagina. 

De galerie heeft een eigen restauratieatelier, lijstenmakerij én betalingsregeling voor wanneer een aankoop wél gewenst is maar nu even niet goed uitkomt.

Raymond Hensgens.

Alle afbeeldingen en informatie op deze website mag worden gebruikt door derden onder vermelding van de bron.